o nama

Dom > o nama
Kontaktirajte nas

Sophia Lee
Menadžer prodaje
E-mail: Info@fscarro.com
SKYPE: Sophia.lee2003
Tel: +86-757-29973316
Telefon/fax: +86-757-29973314
Mobilni telefon: +86-13928602343
Whatapp: +86-18825383755
Wechat: +18825383755
Web: www.Solar-Fans.com
Web: www.fscarro.com
Karo Foshanu elektro Co., Ltd
Add: No.78, put Di. "," Feng-xiang industrijske Zone "," Daliang "," Shunde Foљan, Guangdong, Kina

o nama

Foshanu karo elektro Co., Ltd. je locirana u svetski poznatih proizvodnje centar za domaćinstvo - grad Shunde, Guangdong provincija.

Kao jedan od najviše profesionalno i odgovorno dobavljači u Kini, koje pružamo kvalifikovani proizvodi za štednju energije i solarne aplikacije rešenja za tebe.  Pozdravljamo iskreno kupcima za uspostavljanje dugoročne saradnje sa nama.

Naša fabrika prostire na površini od 9 000 kvadratnih metara, i imamo preko 50 kompleta mašine i   oprema i više od 300 veљtu radnika, uključujući i profesionalne primarne određen inženjer--gospodin Jason Zhao, koji je radio u polju štednje energije proizvode skoro 20 godina,    smo u mogućnosti za proizvodnju ovih merchandises u dobrog kvaliteta.

Specijalizovani smo za punjiva ventilator, solarni ventilator, AC/DC Fan, solarna LED lampe i kućni solarni sistem za preko 6years.

Naših proizvoda može da se direktno koristi sa solarnim sistemom, nema potrebe da koristite inverter. Takođe, možete da koristite solarnih panela ili baterija za rad naših proizvoda direktno. Oni je rasprostranjena u putovanja su krenuli, kampovanje, hitno za nestanak struje, privremeni posao, internata i drugih privremenih bez napajanja za nabavku regionima, posebno dobro leto   proizvodi za zemljama i područjima koja su sa slabim Naizmeničnu struju snabdevaju sistem.

Da ispunjavaju zahteve dizajn našim kupcima i proizvodnji proizvoda sa meta cena, uspostavili smo nam sistem kontrole kvaliteta. Proizvodi koji smo proizveli su vrlo ekonomičan i kvalitetan garancija. I sa naših članova osoblja iskusni spoljna trgovina, smo sposobni da služe našim kupcima profesionalno & genteelly.

Superiorne performanse, dug vek, izvrstan dizajn i jednostavna instalacija, naši proizvodi su pozdravili kupce iz Severne Amerike, na Bliskom istoku, jugoistočnoj Aziji, Latinske Amerike, Afrike i drugim zemljama i regionima.

Radujemo se u uspostavljanju veza sa tobom u bliskoj budućnosti.